Bogholder søges Hjælp til årsregnskab Bogføring af løn

Bedste bogholderservice

- Vi beregner en fast timepris til din virksomhed.
- Timeprisen kommer til at ligge på ca. 425 kr.
- Mulighed for 20% rabat.
- Rabatmuligheden bliver beregnet ud fra mængden og størrelsen af de bogføringsopgaver vi overtager fra din virksomhed.
- Mulighed for fri telefonisk support.

Synes du det er svært at holde styr på bogholderi af løn, momsregler og regnskab? Eller søger du hjælp til årsregnskabet? Effektiv Bogholder er ekspert indenfor området, og vi står klar til at hjælpe dig med bogholderiet.

Prisfastsættelse af bogføringsservice

Når vi taler om prisen kan det være svært for os at give en fast pris til alle virksomheder. Dette kommer meget an på størrelsen af virksomheden. Vi har som udgangspunkt en timepris på 425 kr., dog har vi muligheden for at give vores kunder op til 20% rabat. Prisen bliver beregnet ud fra, hvor meget tid og hvor mange ressourcer vi skal lægge i bogføringen. Vi analyserer din virksomhed og ser på om der er mange bilag, der skal håndteres, om det er nogle bilag vi kan gøre nemmere at håndtere og om vi eventuelt systematisere bilagene. Når vi har regnet os frem til en rimelig timepris, vil dette være den faste pris. Det betyder, at du som kunde, ikke skal være bekymret for om prisen stiger når din virksomhed vokser og der kommer flere bilag.

Hvad får du ud af et samarbejde med Effektiv Bogholder?

Hos Effektiv Bogholder har vi mulighed for at tilbyde hjælp til årsregnskab, årsafslutning eller noget helt tredje. Det er dig, der styrer, hvilken del af bogholderiet du har brug for hjælp til.
Vi kan overtage dele af, eller hele bogholderiet. Når du som kunde indgår et samarbejde med os, og har brug for at få svar på nogle spørgsmål, vil du altid have mulighed for fri telefonisk support. Vi hjælper dig med alt fra bogføring af løn til momsregistrering, skat og meget mere. Det kan også være at du har brug for hjælp til årsregnskabet eller årsafslutningen, og her vil vi selvfølgelig også være behjælpelige.
Det første møde er altid gratis, og her finder vi frem til, hvilke løsninger, der vil passe bedst til lige præcis din virksomhed.
Kontakt os gratis og uforpligtende, så vi kan sørge for, at du får et godt tilbud, der matcher din virksomheds behov.